Pajat

Sounds and smells: 20.5.2016

20.5.2016

Hei vaan! Viimepäivinä on satanut ja paistanut, pidän tästä. Pitäisi alkaa trimmailemaan pian opiston nurmikoita siistimpään kuntoon, keskiviikkona jo vähän lämmiteltiin tätä joka kesän askaretta varten. Työpaja jakso lähestyy loppuaan ja hauskaahan tuo on näyttänyt olevan. Ihmiset eivät malta syömään tulla kun on niin kivaa tehdä serigrafiaa, videoida, rakentaa hönnää tai tutustua erotiikan maailmaan.

Itse olen valmistellut 26.5 alkavaa Näillä Lakeuksilla näyttelyä, joka kuuluu Limingan Taidekoulun 50v juhla ohjelmaan. Julisteiden ja kutsujen teko on ohi, näyttelytöiden kuskailu ja pystytys vielä käynnissä. Avajaiset järjestetään siis 26.5 klo 18.00 Vilho Lampi -museossa, kaikki kiinnostuneet ovat tietysti tervetulleita! Katso lisätietoja näyttelystä ja sen aukioloajoista etusivullamme sijaitsevasta linkistä.

Pian lähtee käyntiin tämän kevään viimeinen kouluviikko, olen vähän ahdistunut siitä. Alkaa hässäkkä jolloin kaikki taulut ja muut kamat pitäisi saada oppilaiden matkaan, talteen tai roskalavalle... sitten opiskelijat lähtevät ja olen yksinäinen. En näe suurinta osaa heistä enää syksyllä, ehkä en enää koskaan, ikävähän tässä tulee väkisin. Noh kyllä tämä tästä, hymyillenhän sitä kuuluu tätä tietä jatkaa eikä pilata kaunista kesää murehtimalla. Tänne tuttuun turvalliseen taidekouluun tulee uudet kivat oppilaat ihan kohta. Jep, ensi viikkoon ihmiset!

Subscribe to RSS - Pajat