Avoin yliopisto

Mitä avoin yliopisto-opetus on?

-Avoimeen yliopisto-opetukseen voivat osallistua kaikki koulutustaustasta riippumatta. Opinnot on tarkoitettu sekä omille opiskelijoillemme että koulun ulkopuolisille ihmisille.

-Opetus avaa väylän korkeakoulututkinnon suorittamiseen, jolloin avoimen yliopiston opinnot toimivat valmentautumisena akateemisiin opintoihin. Kun opiskelija on päässyt yliopistoon, avoimessa yliopistossa suoritetut opinnot voi hyväksyttää tiedekunnassa osaksi tutkintoa. Avoimessa yliopistossa suoritettujen opintojen perusteella voi hakea tutkinnon suoritusoikeutta yliopistoon (ns. avoimen yliopiston väylä), varmista mahdollisuus tiedekunnasta.

-Opetus vastaa tiedekunnissa annettavaa opetusta ja todistuksilla on sama arvo kuin tiedekuntien vastaavista suorituksista antamilla todistuksilla.

Kuka voi opiskella avoimessa yliopistossa?

-Jokainen pohjakoulutuksesta, iästä tms. riippumatta.

Milloin opetus talvikaudella järjestetään?

-Syys- ja/tai kevätlukukaudella, pääsääntöisesti iltaisin ja viikonloppuisin.

-Perus- ja aineopinnot kestävät vähintään yhden lukuvuoden.

Opintokokonaisuudet Limingan taidekoululla lukuvuonna 2016-2017:

Etusijalla ovat opiskelijat jotka suorittavat koko opintokokonaisuuden, mutta jos tilaa on niin opiskella voi myös erillisiä opintojaksoja. Erillisten opintojaksojen hinnat näet tästä. Alennettuun opiskelijahintaan ovat oikeutettuja ne opiston omat opiskelijat, jotka ovat aloittaneet opiskelun linjoilla viimeistään 30.09.2016 ja opiskelu jatkuu lukuvuoden loppuun. Laskutus tapahtuu kahdessa erässä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on sitova. Jos et aloita opiskelua niin ilmoittautuminen tulee perua sähköpostilla kaisu.irjala (ät) limingantaidekoulu.fi ennen ilmoittautumisajan päättymistä. Lisätietoja kaisu.irjala (ät) limingantaidekoulu.fi tai puh. 044-726 5031. Opiskelijapaikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Opinnot käynnistyvät , jos opintokokonaisuuten tulee tarpeeksi opiskelijoita.

Kuvataiteen aineopinnot edellyttävät kuvataiteen perusopintojen suorittamista vähintään hyvin tiedoin Lapin yliopiston vaatimusten mukaisesti. Kopio perusopintojen todistuksesta tulee toimittaa opistollemme pikimmiten osoitteella: Kaisu Irjala, Limingan Kansanopisto, Arvolankuja 1, 91900 Liminka viimeistään ilmoitusajan päättymis päivänä. Korvaavuuksien osalta tiedustelut Lapin avoimesta yliopistosta: sirpa.purtilo-nieminen (ät) ulapland.fi tai puh. 040-742 1270. Ilmoittautuminen on päättynyt, mutta voit kysyä peruutuspaikkoja toimistostamme!

Drug Synthroid Online (Levothyroxine) is used for treating low thyroid hormone levels and certain types of goiters. Abilify (Aripiprazole) is used for treating agitation caused by schizophrenia or bipolar disorder, depression. Click to see full text here: