Teatterilinja

                                                                     .

 

 

 

 

 

 

Teatterilinja tutustuttaa opiskelijan laajasti kehotaiteen ja teatterin perustyökaluihin. Linjalla opiskellut opiskelija omaa taidon näyttelijäntyön, teatteritarpeiston, lavastuksen, puhetekniikan ja ohjauksen perusteisiin. Vuoden aikana opiskelija pääsee toteuttamaan yhteisen produktion sekä sooloesityksiä. Perinteisen käsikirjoitukseen pohjautuvan teatterikappaleen opiskelun lisäksi opiskelijat tutustuvat mm. performanssin, nukketeatterin, prosessidraaman ja standupin workshoppeihin. Teatterilinja preppaa opiskelijan tehokkaasti teatteri- tai esitystaiteiden jatkokoulutukseen.

Teatterilinjan Perusoppijakso alkaa 17.8.2020 ja päättyy 26.5.2021.

Opetusviikot ovat viisipäiväisiä, maanantaista perjantaihin, opetustunnit yleensä klo 9:15-14:45. Silloin tällöin esityskaudella opintoja on myös ilta-aikaan. Asuntolapaikka on tarjolla myös viikonloppuisin.

Limingan kansanopiston teatterilinja aloittaa toimintansa elokuussa 2020. Jotta aloitusvuosi etenee varmuudella toimeliaana loppuun asti, suoritamme hakemuksien pohjalta opiskelijavalintaa. Vapaamuotoista motivaatiokirjettä käytetään myös Teatterilinjan opetussuunnitelman hiomiseen linjan ensimmäisinä vuosina.
 
Sisällytä hakemukseesi vapaamuotoinen teksti-/video-/piirros- motivaatiokirje, jossa kerrot toiveistasi ja pyrkimyksistäsi teatteriopiskelujen suhteen. Voit myös kertoa mahdollisesta aiemmasta taustastasi näyttämötaiteen tai muun kulttuurin parissa. Lähetä vapaamuotoinen esittelysi sähköpostilla osoitteeseen: teatterilinja(at)gmail.com