Avoin yliopisto

puh. 08-5145 714
www.limingantaidekoulu.fi

AVOIN YLIOPISTO-OPETUS 2014-2015

Mitä avoin yliopisto-opetus on?

• Avoimeen yliopisto-opetukseen voivat osallistua kaikki koulutustaustasta riippumatta. Opinnot on tarkoitettu sekä omille opiskelijoillemme että koulun ulkopuolisille ihmisille.
  • Opetus avaa väylän korkeakoulututkinnon suorittamiseen, jolloin avoimen yliopiston opinnot toimivat valmentautumisena akateemisiin opintoihin. Kun opiskelija on päässyt yliopistoon, avoimessa yliopistossa suoritetut opinnot voi hyväksyttää tiedekunnassa osaksi tutkintoa. Avoimessa yliopistossa suoritettujen opintojen perusteella voi hakea tutkinnon suoritusoikeutta yliopistoon (ns. avoimen yliopiston väylä).
  • Opetus vastaa tiedekunnissa annettavaa opetusta ja todistuksilla on sama arvo kuin tiedekuntien vastaavista suorituksista antamilla todistuksilla.

Kuka voi opiskella avoimessa yliopistossa?

• Jokainen pohjakoulutuksesta, iästä tms. riippumatta.

Milloin opetus talvikaudella järjestetään?

• Syyskuusta touko-kesäkuuhun, pääsääntöisesti iltaisin ja viikonloppuisin.
  • Perus- ja aineopinnot kestävät vähintään yhden lukuvuoden.

Opintokokonaisuudet lukuvuonna 2014-2015:

• Taidehistorian perusopinnot 25 op 505 e (koulun opiskelijat 160 e) Oulun yliopisto

• Kuvataiteen perusopinnot 25 op 750 e (koulun opiskelijat 390 e) Lapin yliopisto

• Kuvataiteen aineopinnot 35 op 870 e (koulun opiskelijat 450 e) Lapin yliopisto

Laskutus tapahtuu kahdessa erässä. Mahdolliset korvaavuudet eivät vaikuta hinnoitteluun.

Ilmoittautuminen 29.8.2014 mennessä: www.limingantaidekoulu.fi > avoin yliopisto.

Ilmoittautuminen on sitova. Jos et aloita opiskelua niin ilmoittautuminen tulee perua kirjallisena tai sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ennen ilmoittautumisajan päättymistä, sen jälkeen peruvilta peritään puolet kurssimaksusta. Lisätietoja puh. 08-514 5714 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. . Opiskelijapaikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kuvataiteen aineopinnot edellyttävät kuvataiteen perusopintojen suorittamista vähintään hyvin tiedoin (arvosana 3): kopio perusopintojen todistuksesta tulee toimittaa opistolle mahdollisimman pian kuitenkin viimeistään 29.8.2014 mennessä osoitteella Limingan Kansanopisto, Kaisu Irjala, Arvolankuja 1, 91900 Liminka.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen 29.8.2014 mennessä: puh. 08-5145 714 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai tällä lomakkeella.
Ilmoittautuminen on sitova. Jos et aloita opiskelua niin ilmoittautuminen tulee perua viimeistään
29.8.2014, jonka jälkeen peruvilta peritään kurssimaksu kokonaisuudessaan.
Opiskelijapaikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Oulun yliopiston opetustarjonta ja aikataulut 2013-2014

Lapin yliopiston opetustarjonta ja aikataulut

Avoimen yliopiston esite 2013-2014 (PDF)