Kirjajulkaisut

Uusin

Maailmanparannus

Maailmanparannus on sarjakuvalinjan tabloidkokoinen sanomalehti, jossa on 32 nelivärisivua.

Jaetaan ilmaiseksi.

Anatidaefobia

Anatidaefobia tarkoittaa pelkoa, että ankat tuijottavat. Teoksen tarina on sarjakuvalinjalaisten sepittämä, ja kukin piirsi yhden sivun. Teos ilmestyi myös kokeellisena netissä, jossa tekijät johtivat emotarinasta rönsyjä. Tuplasti laajemman nettiversion voi lukea osoitteessa
limingantaidekoulu.fi/sarjakuva/vuosijulkaisu2013

Teos on liimasidottu, kooltaan A4

Mörmörutto

Mörmörutto on sarjakuvalinjan ensimmäinen juonellinen sarjakuvaromaani, jonka 192 nelivärisivun tekemiseen osallistui 46 ihmistä.

Tilaa Mörmörutto, 25 €, osoitteesta

Arvostelukirja

Arvostelukirja on Limingan taidekoulun sarjakuvalinjan 38 opiskelijan kriittinen katsaus aikamme ilmiöihin. Kirjan 120 nelivärisivulla arvioidaan sarjakuvamuodossa kaikkea mahdollista kaunokirjallisuudesta luomakuntaan.

Teos on liimasidottu, kooltaan B5

ISBN 978-952-67041-5-9

Tilaa Arvostelukirja, 20 €, osoitteesta

Suomen käyttöopas

Suomen käyttöopas on kokeileva sarjakuva. Limingan taidekoulun sarjakuvalinja on tutkinut, miten sarjakuvaa voisi käyttää Suomen kielen ja kulttuuristen käytäntöjen oppimateriaalina – maahanmuuttajille, turisteille tai vaikka uusia näkökulmia etsiville suomalaisille.

Julkaisuna Suomen käyttöopas ei ole näiden kokeiluiden lopputulos, vaan esitys erilaisista suunnista työn kehittämiselle.

Juttu

Draamattu

Raamattu, tuo vanha kunnon Iso Kirja.

Limingan taidekoulun sarjakuva- ja kirjoittajalinjojen 76 tulkintaa, jotka kattavat koko Raamatun (tai ainakin osia alusta ja lopusta ja vähän keskeltä, mutta ei niitä tylsiä kohtia), eivät yritä tehdä Raamattua helpommin lähestyttäväksi tai kansantajuisemmaksi.

Päinvastoin.

Tilaa Draamattu, 20 €, osoitteesta

Maailmanhistoria

Ratkaisevat ja käänteentekevät tapahtumat todenmukaisesti kuvattuina.

Lopullinen totuus maailman ja ihmiskunnan historiasta selvisi viimein, kun Limingan taidekoulun sarjakuvalinja julkisti sarjakuvamuotoisen yleisselvityksen maailmanhistoriasta.

357-sivuinen, mustavalkoinen teos.

Maailmanhistoria

Käyttöopas

Juttu

Kalevalan perustana toimineiden runojen osaajat lauloivat tarinoitansa elävinä sukupolvelta toiselle.

Nykyisin lyhytikäisiä luovuuden pilkahduksia ovat hetken innoittamat, kenen tahansa pyöräyttämät jutut. Limingan taidekoulun sarjakuvalinjan opiskelijat kuuntelivat niitä ympäriltään ja piirsivät sarjakuviksi.

148-sivuinen, värillinen teos.

Loppuunmyyty