Hakuohjeita

Opisto ei ole mukana valtakunnallisessa yhteisvalinnassa.

Lähetä vapaamuotoinen kirje (osoite Limingan taidekoulu, Arvolankuja 1, 91900 Liminka) tai täytä lomake. Myös sähköpostiosoitteeseen toimisto ät limingantaidekoulu.fi voi ilmoittautua.

Muista kertoa yhteystietosi. Kerro itsestäsi ja mille linjalle haluat - jos haet useammalle linjalle, kerro minkä asetat etusijalle. Jos haet pelkästään syys- tai kevätlukukaudeksi, mainitse sekin. Opiston toimisto vastaa opiskeluun liittyviin kysymyksiin. Mikäli hakijalla on tilaisuus, suosittelemme käyntiä paikan päällä tutustumassa opistoomme.

Ensimmäisen vuoden opiskelijoita ei karsita vaan heidät kutsutaan hakemusten saapumisjärjestyksessä. Perusoppijakson vapaita oppilaspaikkoja voi tiedustella myös kesken lukukauden. Opiskelijapaikan vapautuessa voidaan tilalle ottaa uusi oppilas myös lukuvuoden aikana. Vapaassa sivistystyössä opetuksen käynnistyminen edellyttää, että ryhmään saadaan riittävä määrä opiskelijoita.

Opiskelijan tulee olla vähintään 16 -vuotias, yläikärajaa ei ole.

Ilmoittautuminen Limingan Taidekouluun

Ilmoittautuminen viikonloppukursseille