Ilmoittautuminen avoimeen yliopistoon

ILMOITTAUTUMINEN AVOIMEEN YLIOPISTO-OPETUKSEEN 2017-2018

Ilmoittautumiset 25.8.2017 mennessä tällä lomakkeella. Opiskelijapaikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen jälkeen ensin saat automaattisenvastauksen lomakkeen perille saapumisesta. Muutaman päivän sisään vastaamme opintoihin hyväksymisestä. Mahdolliset peruutukset tulee ilmoittaa sähköpostitse kaisu.irjala ät limingantaidekoulu.fi 25.8.2017 mennessä. Opinnot käynnistyvät, jos opintokokonaisuuteen tulee riittävästi opiskelijoita. Opinto kokonaisuuksien hinnat löydät täältä.

Mikäli suoritat opintokokonaisuudessa yksittäisiä jaksoja, ilmoita ne lisätietoja kohdassa. Paikkarajoitteisiin opintokokonaisuuksiin voidaan ottaa yksittäisiä jaksoja suorittavia, mikäli ryhmiin jää vapaita opiskelupaikkoja. Yksittäisten jaksojen hinnat löydät täältä.

Mahdolliset ongelmat tai kysymykset lomakkeen toiminnasta voi lähettää osoitteeseen sivari ät limingantaidekoulu.fi

Kun lähetät lomakkeen saat kuittausviestin sähköpostiisi. Mikäli viestiä ei näy, ota yhteys atk-tukeen sivari ät limingantaidekoulu.fi
CAPTCHA
HUOMIO! Allaoleva kenttä on pakollinen. Kysymyksellä varmistetaan, että olet ihminen etkä robotti. Kirjoita kyllä tai ei.NOTICE! The following field is mandatory. Answer to prove you aren't a bot. Write ''Kyllä'' (means yes)