Ilmoittautuminen Avoimeen Yliopistoon

Ilmoittautuminen avoimeen yliopistoon 2018-2019

Ilmoittautuminen 31.8.2018 mennessä tällä lomakkeella.

 

Ilmoittautuminen on sitova. Jos et aloita opiskelua niin ilmoittautuminen tulee perua sähköpostilla kaisu.irjala@limingantaidekoulu.fi ennen ilmoittautumisajan 31.8.2018 päättymistä. Lisätietoja kaisu.irjala@limingantaidekoulu.fi tai puh. 044-726 5031. Perusopintojen opiskelijapaikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Opinnot käynnistyvät, kun opintokokonaisuuteen tulee riittävästi opiskelijoita. Opintokokonaisuuksien hinnat löydät täältä.

 

Kuvataiteen aineopinnot 35 op edellyttävät kuvataiteen perusopintojen suorittamista vähintään hyvin tiedoin Lapin yliopiston vaatimusten mukaisesti so. kuvataiteen perusopintojen sisällöstä tulee löytyä opintoja liittyen taiteelliseen ajatteluun sekä kuvataiteen eri menetelmiin (plastinen sommittelu, värioppi, piirustus, maalaus, grafiikka). Kopio perusopintojen todistuksesta tulee toimittaa opistollemme ilmoittautumisen yhteydessä sähköpostilla kaisu.irjala@limingantaidekoulu.fi tai osoitteella: Kaisu Irjala, Limingan Kansanopisto, Arvolankuja 1, 91900 Liminka ja viimeistään 31.8.2018 mennessä.

 

Kuvataiteen syventävät opinnot 60 op Kuvataiteen syventäviin opintoihin hyväksytyksi tulemisen edellytyksenä on kuvataiteen aineopintojen suorittaminen hyvin tiedoin Lapin yliopiston vaatimusten mukaisesti.

Opintoihin voi hakea myös taidehistorian ja kulttuurihistorian aineopinnot tai saamentutkimuksen sivuaineopinnot suorittanut henkilö, jonka portfolio osoittaa kuvataiteen käytäntöihin perehtymistä, ja mikäli tavoitteena on työskennellä käsitetaiteen keinoin tai pohtia teoreettisia kysymyksiä taiteen viitekehyksessä ja taiteen keinoin.

Kaikilta hakijoilta edellytetään sekä portfolio että motivaatiokirje (=minkä takia haet opintoihin?). Kuvataiteen syventävät opinnot eivät anna muodollista pätevyyttä kuvataideopettajaksi.

Yllä mainitut tiedot (kopio aineopintojen todistuksesta, portfolio ja motivaatiokirje) tulee toimittaa opistollemme pikimmiten ilmoittautumisen yhteydessä tai kuitenkin viimeistään 31.8.2018 mennessä sähköpostilla kaisu.irjala@limingantaidekoulu.fi. Tarkempia tietoja portfoliosta sekä motivaatiokirjeestä voi tiedustella merija.timonen@ulapland.fi tai puh. 040-777 7352. Jos emme ole saaneet kaikkia yllä olevia tietoja ilmoittautumispäivään mennessä, ei hakija voi osallistua opiskelijavalintaan.

Opiskelijavalinnat suorittaa ja kokonaisuudesta vastaa Lapin yliopisto. Valintakriteerien osalta tiedustelut merija.timonen@ulapland.fi tai puh. 040-777 7352.

 

Varaamme oikeuden muutoksiin.

 

CAPTCHA
HUOMIO! Allaoleva kenttä on pakollinen. Kysymyksellä varmistetaan, että olet ihminen etkä robotti. Kirjoita kyllä tai ei.NOTICE! The following field is mandatory. Answer to prove you aren't a bot. Simply writing 'yes' will work
Fill in the blank.