Ilmoittautuminen Avoimeen Yliopistoon

ILMOITTAUTUMINEN AVOIMEEN YLIOPISTOON 2020-2021

Ilmoittautuminen 31.8.2020 mennessä tällä lomakkeella.

Ilmoittautuminen on sitova. Jos et aloita opiskelua niin ilmoittautuminen tulee perua sähköpostilla kaisu.irjala@limingantaidekoulu.fi ennen ilmoittautumisajan 31.8.2020 päättymistä. Lisätietoja kaisu.irjala@limingantaidekoulu.fi tai puh. 044-726 5031. Opiskelijapaikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Opinnot käynnistyvät, kun opintokokonaisuuteen tulee riittävästi opiskelijoita. Opintokokonaisuuksien hinnat löydät täältä

Kuvataiteen aineopinnot 35 op edellyttävät kuvataiteen perusopintojen suorittamista vähintään hyvin tiedoin Lapin yliopiston vaatimusten mukaisesti. Kopio perusopintojen todistuksesta tulee toimittaa opistollemme ilmoittautumisen yhteydessä sähköpostilla kaisu.irjala@limingantaidekoulu.fi tai osoitteella: Kaisu Irjala, Limingan Kansanopisto, Arvolankuja 1, 91900 Liminka tai kuitenkin viimeistään 31.8.2020 mennessä. Opiskelijapaikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Opinnot käynnistyvät, kun opintokokonaisuuteen tulee riittävästi opiskelijoita. Korvaavuuksien osalta tiedustelut Lapin avoimesta yliopistosta: aleksanteri.rahkonen@ulapland.fi tai puh. 0400-543 174.

Varaamme oikeuden muutoksiin.

CAPTCHA
HUOMIO! Allaoleva kenttä on pakollinen. Kysymyksellä varmistetaan, että olet ihminen etkä robotti. Kirjoita kyllä tai ei.NOTICE! The following field is mandatory. Answer to prove you aren't a bot. Simply writing 'yes' will work
Fill in the blank.