Ilmoittautuminen Avoimeen Yliopistoon

ILMOITTAUTUMINEN AVOIMEEN YLIOPISTOON 2023-2024

Ilmoittautuminen 31.8.2023 mennessä

Ilmoittautuminen on sitova. Jos et aloita opiskelua niin ilmoittautuminen tulee perua sähköpostilla kaisu.irjala@limingantaidekoulu.fi ennen ilmoittautumisajan 31.8.2023 päättymistä. Varmistathan että saat perumisilmoituksesta kuittauksen perumisen vastaanottamisesta. Ilmoittautuminen ei raukea vaikka jättäisit tulematta koulutukseen tai kurssimaksut maksamatta. Kurssimaksut ovat perintäkelpoisia (laki n:o 706/2007). Jos peruminen tapahtuu ilmoittautumisajan päättymisen 31.8.2023 jälkeen, osallistumismaksu peritään kokonaisuudessaan. Mikäli opiskelija keskeyttää opinnot, perimme osallistumismaksun myös kokonaisuudessaan. Lähetämme yhden kerran maksuhuomautuksen, jonka jälkeen maksamattomat kurssimaksut siirretään perintätoimistolle (Intrum Oy). Opintokokonaisuuksien hinnat löydät täältä

Sairastapaukset ja ylivoimainen este: Kurssimaksua ei peritä mikäli osallistuja toimittaa opistolle lääkärintodistuksen, joka osoittaa hänen olevan kokonaan estynyt osallistumaan koulutukseen. Yksittäisten poissaolopäivien osalta maksua ei palauteta. Osallistujalla on oikeus peruuttaa koulutus ylivoimaisen esteen vuoksi. Ylivoimainen este arvioidaan aina tapauskohtaisesti. Ylivoimainen este voi olla mm. läheisen henkilön vakava sairastuminen/kuolema.

Kurssin toteutumisen vahvistaminen: Ilmoittautuessasi nettisivujemme kautta sähköisellä ilmoittautumislomakkeella saat heti automaattisen viestin sähköpostiisi ilmoittautumisen onnistumisesta. Mikäli et saa tätä viestiä ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen, ota yhteys välittömästi kaisu.irjala@limingantaidekoulu.fi. Lähetämme kutsukirjeen sähköpostitse noin viikkoa ennen kurssin alkua. Jos kutsua tai kurssin peruutusilmoitusta ei tule ennen kurssin alkua, on opiskelija velvollinen olemaan yhteydessä opistoon kaisu.irjala@limingantaidekoulu.fi.

Lisätietoja: kaisu.irjala@limingantaidekoulu.fi tai puh. 044-726 5031. Perusopintojen opiskelijapaikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Opinnot käynnistyvät, jos opintokokonaisuuteen tulee riittävästi opiskelijoita.

Varaamme oikeuden muutoksiin.

CAPTCHA
HUOMIO! Allaoleva kenttä on PAKOLLINEN! Kysymyksellä varmistetaan, että olet ihminen etkä robotti. KIRJOITA KYLLÄ TAI EI. NOTICE! The following field is MANDATORY. Answer to prove you aren't a bot. Simply writing 'yes' will work
Fill in the blank.

   Tarkista tietosi vähintään kerran