Joukkoliikenteellä Liminkaan

Limingan Taidekoulu sijaitsee Limingassa osoitteessa Arvolankuja 1, 91900 Liminka. Päästäksesi tänne asti ilman autoa, sinun tulee kohdata joukkoliikenteen pelottavat haasteet. Kuten aikataulut ja bussinumerot. Tämä saattaa vaikuttaa vaikealta, mutta älä pelkää! Sillä tämä ohje opastaa sinut Oulusta taidekouluun yksinkertaisesti ja auttavasti.

 

1. Saavu Ouluun!

Ouluun pääsee useaa reittiä bussilla, junalla, lentokoneella jne; tämä on kuitenkin henkilöstä kiinni joten suoraa ohjetta emme anna. Näissä sinua voi kuitenkin auttaa nämä sivustot:

Matkahuollon reittihaku ja lipunosto

VR:n juna-aikataulut

 

2. Hankkiudu Kuvernöörin pysäkille!

Kuvernöörin pysäkiltä (päätepysäkiltä) on hyvä lähteä kohti Liminkaa, joten sinne meneminen on hyvä tapa aloittaa jos ei ennen ole Oulussa ollut. Kuvernöörin pysäkki löytyy täältä (google maps) Tänne pääsee kävellen ihan hyvin.

 

3. Kuvernöörin pysäkiltä kohti Liminkaa!

Katso aikataulut tästä: Oulun Joukkoliikenne. Linkkiä klikkaamalla pääset sivulle jossa, ensimmäiseen kenttään tulee laittaa Kuvernööri 2085, Oulu (Tämän jälkeen se tulee klikata listasta, listan alimmaisena yleensä). Toiseen kenttään Liminka E 3086, Liminka (löytyy taas listasta). 

 

4. Olet saapunut Liminkaan!

Tervetuloa! Olet nyt Limingassa, olet nyt saapunut pysäkille aivan S-marketin vieressä ja olet vain lyhyen 15 minuutin kävelyn päässä taidekoulusta. Tätä (google maps) karttaa seuraamalla pääset koululle kätevästi.